Margreet Diks - van Heumen

Bestuurslid

“Mijn naam is Margreet Diks-van Heumen, getrouwd met Erik en moeder van twee lieve zonen. Ik ben werkzaam als directeur bij Markieza, opleiding en expertise ervaringsdeskundigheid. Vanaf de start ben ik betrokken geweest bij de oprichting van Out of the Box TV.

Binnen Markieza hoor ik veel verhalen van ervaringsdeskundigen. Krachtige verhalen die zo de moeite waard zijn om te delen met anderen. Het idee ontstond om de vele verhalen rondom het leven met een psychische kwetsbaarheid in beeld te gaan brengen middels het maken van films door ervaringsdeskundigen zelf.

Ik zet me graag in voor deze stichting, omdat wat we doen bijdraagt aan meer begrip voor mensen met een psychische kwetsbaarheid. Het draagt bij aan een maatschappij waarin iedereen gelijke kansen heeft.”

Peggy-Sue Figueira

Secretaris

“Ik ben Peggy-Sue Figueira. Ik woon in Amsterdam en heb 50% van mijn gevoelsmatige roots in Zuid-Afrika.  Ik ben ondernemer, interventionist, visionair en oprichter van PSF Verslavingszorg. PSFV is opgericht door bevlogenheid en de vraag naar gewenste zorg, nu samengebundeld in het best mogelijke behandelaanbod. Samen met een team van specialisten op het gebied van gezondheidszorg werken wij op het gebied van verslaving- en psychische zorg met een nieuwe, moderne en kwalitatieve aanpak. 

Toen Michiel mij bij het bestuur van OUT OF THE BOX TV vroeg, twijfelde ik geen moment. Ik help graag waar ik kan om mensen met psychische problematiek, niet alleen verslaving, een podium te geven met dit prachtig platform.”

Vacature

Penningmeester

Wil jij onze penningmeester worden? Mail dan met michiel@outoftheboxtv.nl 

Roy Platje

Voorzitter

“Ik ken Michiel, oprichter van Out of the Box TV, al bijna mijn hele leven. Ik heb van dichtbij meegemaakt wat hoe complex het leven kan zijn. En ook hoe belangrijk een succesvolle weg naar herstel is. Zelf ben ik eigenaar van een online marketing bureau in Utrecht. En daarnaast vader van twee lieve kinderen. Graag help ik met mijn persoonlijke en zakelijke ervaring om de doelstellingen van de stichting te gaan behalen, en langs deze weg heel veel mensen te helpen.”

Stichting Out of the Box TV is een Algemeen Nut Beogende Instelling: ANBI.

RSIN: 859564708
Voor donaties: NL66ABNA0839057423

Contact

Bezoekadres: Augustijnendreef 15,
5611 CS Eindhoven
Tel.: 0645838533
E-mail: info@outoftheboxtv.nl
IBAN: NL66ABNA0839057423