Jeroen van Heel

Bestuurslid

Peggy-Sue Figueira

Secretaris

“Ik ben Peggy-Sue Figueira. Ik woon in Amsterdam en heb 50% van mijn gevoelsmatige roots in Zuid-Afrika.  Ik ben ondernemer, interventionist, visionair en oprichter van PSF Verslavingszorg. PSFV is opgericht door bevlogenheid en de vraag naar gewenste zorg, nu samengebundeld in het best mogelijke behandelaanbod. Samen met een team van specialisten op het gebied van gezondheidszorg werken wij op het gebied van verslaving- en psychische zorg met een nieuwe, moderne en kwalitatieve aanpak. 

Toen Michiel mij bij het bestuur van OUT OF THE BOX TV vroeg, twijfelde ik geen moment. Ik help graag waar ik kan om mensen met psychische problematiek, niet alleen verslaving, een podium te geven met dit prachtig platform.”

Roy Platje

Voorzitter

“Ik ken Michiel, oprichter van Out of the Box TV, al bijna mijn hele leven. Ik heb van dichtbij meegemaakt wat hoe complex het leven kan zijn. En ook hoe belangrijk een succesvolle weg naar herstel is. Zelf ben ik eigenaar van een online marketing bureau in Utrecht. En daarnaast vader van twee lieve kinderen. Graag help ik met mijn persoonlijke en zakelijke ervaring om de doelstellingen van de stichting te gaan behalen, en langs deze weg heel veel mensen te helpen.”